Pointer_iiiiiiii
 

Начало \ Медии \

Мол Плевен ще отвори врати през пролетта на 2012 г.

01 март 2011

По инициатива на основният наемател в Мол Плевен – хипермаркет Карфур, откриването на търговския център се отлага за пролетта на 2012 г. Инвеститорът Аладин ЕООД се съобрази с изискванията им и подписа анекс към договора си с френския гигант Карфур, според който Мол Плевен ще отвори врати за клиенти след една година.

“Плевен винаги е бил част от плановете ни за експанзия в България и тук Карфур ще отвори магазин в различен формат от вече познатите в останалите градове. Изчаквахме подемът на икономиката в страната да стане факт, за да сме сигурни, че това начинание ще бъде успешно, както за Карфур, така и за Мол Плевен. Огромният асортимент от хранителни и нехранителни продукти, стоките с марка Карфур и най-вече изключително добрите и конкурентните ни цени са гаранция,че жителите на Плевен и областта ще имат възможността да съчетават изгодното и приятно пазаруване на територията на нашия магазин. Доказано е, че когато Карфур влиза на някой пазар,цените падат с от 8 до 10%.”, така изпълнителният директор на КМБ България, Кристиан Шарита, коментира промените.

“Промяната в откриване е съобразено с желанието на нашите наематели да предоставим най-добрата комбинация от възможности за пазаруване и забавление на клиентите при по-добри общи икономически условия”, заяви Аладин Харфан, инвеститор в проекта.

Припомняме, че Мол Плевен ще е първият съвременен търговски център в региона, който ще предостави много разнообразни възможности за забавления и пазаруване на своите клиенти. Мол Плевен ще предложи четири модерни кино зали, огромен детски център, ресторанти и заведения за хранене.Търговският център Мол Плевен е разработен като модерен проект на пет етажа – два подземни паркинг етажа и три надземни нива. Общата застроена площ е повече от 47 000 кв.м.